AFSPRAAK INPLANNEN AFSPRAAK INPLANNEN AFSPRAAK INPLANNEN
AFSPRAAK INPLANNEN
header
|

TARIEVEN

Wij houden onze tarieven voor al onze diensten bewust laag, omdat wij vinden dat iedereen in aanmerking zou moeten komen voor echt onafhankelijk financieel advies. Dat doen wij door onze kosten zo laag mogelijk te houden. Daarom werken wij ook alleen online. Wilt u toch dat ik bij u thuis kom? Dan berekenen we een apart bedrag voor reiskosten ende extra tijd die dit kost. Vraag vooraf naar een kostenopgave. Alle tarieven op deze pagina zijn zonder BTW* en zonder kantoorkosten (6%).
|
Financieel Advies Hypotheekadvies Deskundigenrapport Contact
FINANCIEEL
ADVIES
HYPOTHEEK
ADVIES
DESKUNDIGEN-
RAPPORT
CONTACT
Ik hanteer geen aparte tarieven voor particulieren of ondernemers. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:
- inkomensadvies
- pensioenadvies
- vermogensadvies
- estateplanning
- ontslagvergoeding

Deze adviesmodules kosten € 1000 per module. Dit is inclusief een financieel plan waarbij uw gehele financiŽle situatie in kaart wordt gebracht.

Verder kunt u bij ons terecht voor:
- Advies-op-Maat** (€ 250)
- Quickscan of Second Opinion (€ 500)

De kosten van een Quickscan worden verrekend met de adviesmodule als u besluit daarmee verder te gaan.

Het losse uurtarief bedraagt € 125.
Ik ben gespecialiseerd in hypotheken en werk op dit onderdeel samen met Vereniging Eigen Huis. De eigen woning vormt vaak het grootste bezit en tevens de grootste schuld en is daarmee de hoeksteen van een goed financieel plan. Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze aparte website. U heeft al een hypotheekadvies vanaf € 1.894 (advies & bemiddeling; starter met NHG).

Noot: Omdat de meeste mensen die voor een hypotheekadvies komen niet alleen advies willen maar ook de hypotheek 'willen regelen' heb ik de samenwerking met Vereniging Eigen Huis (VEH) gezocht. Onder de vlag van VEHkan ik voor u niet alleen het advies uitbrengen, maar ook de hypotheek direct aanvragen en in orde maken.
Voor deze service heb ik de volgende diensten ontwikkeld:
- Dossierscan (€ 300)
- Expertiserapport (€ 1.175)
- Uitgebreid rapport (€ 1.850)
- Los uurtarief € 170
- Uitbreiding opdracht mogelijk

Werkzaamheden:
- Opvragen dossier bij tegenpartij**
- Interview met betrokkenen**
- Analyseren dossier
- Inventarisatie situatie
- Inschatten schadebedrag
- Vastleggen kernprobleem
- Haalbaarheidstoets
- Formuleren onderzoekskaders*
- Formuleren hypothese*
- Toetsing aan wet- en regelgeving*
- Toetsing aan overige omstandigheden*
- Vorming oordeel*
- Berekenen schadeomvang*
- Rapporteren*
- Nabespreking (telefonisch)

* extra tov Dossierscan
** extra tov Expertiserapport
Maak vandaag nog een afspraak in mijn onlineagenda op een tijd die u het beste uitkomt. Dat kan ůůk in de avonduren (tussen 19:30 uur en 23:30 uur). Een intakegesprek is altijd kosteloos. Veel mensen gingen u voor. Lees hier hun recensies die ze achterlieten op advieskeuze.nl. Ik hoop u snel te mogen begroeten!
|

BTW & KANTOORKOSTEN

Veel financiele diensten zijn vrijgesteld van BTW. Dat is het geval wanneer u de intentie heeft om het advies te gebruiken om een financieel product aan te schaffen. Dat u dat niet via ons kantoor doet, is daarbij niet relevant. Alleen als die intentie er niet is of kan zijn (bijvoorbeeld in het geval dat wij een algemeen financieel advies geven, een second opinion of alleen uw financiele situatie in kaart brengen) moeten wij apart BTW in rekening brengen. Mocht de belastingdienst op enig moment van oordeel zijn dat toch BTW verschuldigd is over de aan u geleverde diensten, dan zullen deze alsnog bij u in rekening worden gebracht.

In het kader van transparante dienstverlening wordt een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de financiŽle dienst en overige kosten. Alle overige kosten hebben wij samengevat onder de noemer kantoorkosten. De kantoorkosten zijn ter dekking van onder meer de volgende kosten: vergunningen en registraties, lidmaatschappen, vakverenigingen, software, communicatie, werving- en reclamekosten, automatiseringskosten, administratiekosten etcetera en bedragen 6% over het bruto factuurbedrag.
|

ADVIES OP MAAT

Weet u precies wat u wilt of heeft u de behoefte aan een klankbord, boek dan een Advies-op-Maat. Dit is een sessie van maximaal 2 uur waarin ik uw financiŽle situatie analyseer en u gelijk van advies voorzie. U ontvangt hiervan een rapportage en een praktische to-do-list. Besluit u daarna om toch een adviesmodule af te nemen, dan worden deze kosten verrekend met de kosten voor de module.
|
Direct naar Downloads Aangesloten bij: Contact
Financieel advies Algemene Voorwaarden AFM Sneeuwwater 6
Hypotheekadvies Disclaimer Kifid 3991 ME Houten
Deskundigenrapport Dienstverleningsdocument DSi 085 201 11 75
Tarieven Geheimhoudingsverklaring 06 16 621 052
Downloads Privacy Statement info@financialconsult.nl
Contact www.financialconsult.nl
Afspraak maken
|
Financial Consult Nederland l 100% onafhankelijk advies
colofon
tags: tarieven, onafhankelijk, financieel, advies, echt, kosten, laag, online, inkomen, pensioen, vermogen, estateplanning, ontslagvergoeding, quickscan, second, uurtarief, hypotheken, vereniging, eigen, huis